Nje pergjegjesi qe na pelqen te marrim persiper
Garancioni I vetures juaj nis prej dates se fakturimit nese eshte shitur prej Dealer'it te autorizuar nga Daimler AG. Periudha e garancionit per veturat e pasagjerve zgjate 2 vjet.

Ne raste te ndonje problemi te mosfunksionimi gjate periudhes se garancionit, kohezgjatja e riparimit do te shtohet periudhes se garancionit. (Vetem per probleme/defekte nen garanci)

Mirembajtja (duhet te behet me kohe) dhe puna e riparimit dhe gjithashtu punet e vendosjes dhe cvendosjes te aksesorive te vetures duhet te kryhen nga Mercedes Benz BAAF, puntori te autorizuar me metodat e para-caktuara per vlefshmerine e garancionit.

Ju mund te merrni informata me detaje dhe te mesoni pikat, qe te mirren parasysh sa I perket aplikacionit te garancionit brenda Librit te Mirembajtjes se Servisimit.

Ju urojme udhetime te mire dhe presim ne shprese te ju takojme ne puntori tone te autorizuar ku ne te vetmin, vozitje e sigurt dhe te rehatshem jane te perjetesuar.